Miksi lähdin mukaan kuntavaaleihin?

Mihin kunnassamme voisi rakentaa liiketiloja tai asuntoja, mihin ihmisiltä kerättyjä verovaroja pitäisi kunnassamme käyttää, onko alueellasi leikkipuisto, entä kirjasto? 

Nämä ovat pieniä esimerkkejä siitä, mihin kunnan- tai kaupunginvaltuutettuna voi vaikuttaa. Arkipäivän asioita, jokaista meitä koskettavia.

Iisalmen seudun visiona on olla Suomen houkuttelevin seutukunta 2030 vuoteen ulottuvassa visiossa. Avoimuutta, rohkeutta, yhteisöllisyyttä, tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta sekä ympäristövastuullisuutta - siitä muodostuu alueemme houkuttelevuus tulevaisuudessa. 

Mutta onhan oltava toimiva kaupunkiympäristö ja vakaa kuntatalous, toimiva koulutus sekä terveydenhoito. Ja onhan yrityksillä oltava vakaa toimintaympäristö sekä koulutettua työvoimaa. Näistä asioista muodostuu vetovoima ja kasvu, osaaminen ja hyvinvointi alueellemme. Näitä asioita päättämässä täytyy olla riittävän konservatiivinen ja isänmaallinen sekä maalaisjärkeen uskova joukko. Ihan niin kuin sinä ja minä, tavallinen kansalainen. Täytyy uskoa järjestelmään, mutta tietenkin sitä on yhteistyössä ohjattava oikeaan suuntaan, alueen ihmisiä kuunnellen. 

Perussuomalaiset puolueena on lähellä arvojani.. Asioita ei paranneta huutamalla eikä räyhäämällä, vaan yhteistyötä tekemällä. Vallitsevan tilanteen luodessa kunnan ja ihmisten talouteen tummia pilviä, päätin kantaa siis korteni kekoon ja lähteä mukaan kuntavaaleihin.  Kiinnostukseni yhteisiin asioihin on kasvanut vuosien saatossa. Toivon, että saan teiltä mahdollisuuden päästä mukaan tekemään meidän kaikkien puolesta järkeviä, kauaskantoisia sekä järjellä mietittyjä päätöksiä!


                                                                       OTA YHTEYTTÄ MINUUN!

Lammenkaari 9, 74130 Iisalmi

+358 400 732367

jp-fixi@luukku.com